Сред разнообразието от подови настилки е трудно да се избере най-добрият вариант, съчетаващ разумна цена и отлично качество, естетика и практичност, лукс и универсалност. Въпреки това, има решение! И това е професионално полагане на паркет. Това покритие не само преобразува пространството в стаята, но също така създава благоприятен микроклимат

вътре в стаята, изпълва интериора с усещане за спокойствие и осигурява комфорт и уют.  

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ДИЗАЙНА

Модерният паркет се отличава с компетентно обмислен многопластов дизайн, който включва няколко слоя:

долен слой;

Среден слой;

горен слой.

Долният слой се състои от иглолистен шперплат. Средният слой представлява набор от борови и смърчови дъски, които са перпендикулярни на основния горен капак. За производството на последния слой се използват благородни, ценни дървесни сортове, които допълнително се обработват с висококачествени лакове и масла.

ПОЛЗИ ЗА ПОКРИТИЕ 

Благодарение на многостепенното преплитане на дървесни влакна, паркетната дъска е известна със зашеметяващата си естетичност и отлично изпълнение.  

Подът на този материал е различен: 

трайност;

 устойчивост на абразия; 

устойчивост на механични повреди; 

надеждност; 

абсолютна чистота в околната среда; 

устойчивост на влага, температурни разлики и ултравиолетови лъчи.  

Ако търсите безопасна и здрава настилка, в този случай си струва да поръчате полагането на паркет. В София подобна работа с удоволствие ще се изпълни от нашите служители. Професионалистите от Акватони Системс ЕООД ще създадат перфектния под за вас, който ще изглежда елегантно и впечатляващо. И също така ще служи повече от две десетилетия.  

МЕТОДИ ЗА СТИЛИЗИРАНЕ

Тъй като паркетната дъска има трислойна структура, тя може да бъде положена по различни начини. Най-широко използваният "плаващ" и лепилен метод. Във всеки случай изборът на варианта на инсталацията зависи от спецификата на помещението, както и от индивидуалните предпочитания на клиента. Цената за полагане на паркет на квадратен метър варира в зависимост от обема на помещението, необходимостта от извършване на подготвителни работи и др. Ако се интересувате от висококачествено и съвестно полагане на паркет в София, свържете се с нашата компания сега и ще разберете каква ще бъде цената за такава работа за 1 м2 за вашата стая. Или се свържете с нас по електронната поща и ние ще изпратим подробна ценова листа, където са посочени всички цени.  

Статии