Интересувате се от полагане на плочки в София? Радваме се да ви предоставим такива услуги! За вас - умерена цена за полагане на плочки и гарантирани успешни резултати. Предлагаме и цялостни ремонтни и строителни услуги. 

 

 МАТЕРИАЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: ПРЕДИМСТВА И ОБХВАТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ

Плочката привлича със своята практичност, издръжливост, променливост на цветните решения, форми, размери и шарки, както и влагоустойчивост и хигиена. Това покритие е лесно да се поддържа чисто. Най-често плочките се избират за довършителни подове и стени в помещения като.

кухнята;

баня;

тоалетна;

коридор.

Също така, плочките се използват широко в декорацията на промишлени помещения, заведения за обществено хранене, салони за красота и др. Правят се от керамика, камък, метал и дори стъкло. Първият вид материал е най-търсен, който се отличава със своята гъвкавост, отлични експлоатационни свойства и разумна цена на м2. От своя страна керамичната повърхност е клинкер, фаянс, теракот, гранитогрес  и др.  

ЦЕНА НА КВАДРАТЕН МЕТЪР И ЕТАПИ НА РАБОТА

Цената за полагане на плочки на квадратен метър зависи преди всичко от характеристиките на материала. Това са размери, експлоатационни характеристики и клас на натоварване и т.н. 

Монтажните работи започват с демонтаж на старото покритие, изравняване на повърхността, подготовка на хоросана. Следващата стъпка е облицовката и обработката на плочките.

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ

Трудно е да си представим модерен интериор без плочки. Независимо дали става въпрос за жилищни или промишлени помещения, той предпазва повърхността от влага и силни механични натоварвания. И също така служи като ефектна декорация на пространството. Откъде да започнете работа? Първо трябва да разберете разходите за полагане на плочките, за да управлявате рационално бюджета. Необходимо е също да се намерят професионалисти, които качествено и правилно да извършват такава работа. Дори най-скъпите и елитни плочки, положени неточно и неравномерно, ще изглеждат грозно и евтино. И в същото време скромен, бюджетен материал може да изглежда представително и стилно, ако истински майстор ви положи плочките правилно. Полагането на плочки е много деликатна работа, която изисква точни измервания, правилни изчисления и правилен модел. Ето защо, ако искате вашето покритие да ви служи дълги години, доверете се в този бизнес изключително на професионалисти, които познават работата си до най-малките нюанси. В София услугите по полагане на плочки се предлагат от строителната компания Акватони Системс ЕООД. Нашите експерти за разумна такса ще създадат за вас надеждно покритие, което напълно ще отговаря на всички ваши естетически предпочитания и ще издържи възможно най-дълго. Свържете се с нас, за да поръчате услуга като професионално полагане на плочки сега. Цената за м2 се изчислява индивидуално, но ви уверяваме, че тя ще бъде най-изгодна за вас. 

Статии