Замяната на класическия завършек отдавна е инсталирането на окачващи системи, които не само изглеждат елегантно, но и ви позволяват качествено да скриете окабеляването на комунални услуги. Дизайните са много разнообразни, те ще се превърнат в хармонично допълнение към всеки интериор и инструмент за изпълнение на смели дизайнерски решения.

Компетентната инсталация на окачени тавани подобрява акустичните, архитектурни и естетически показатели на помещението.  

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА СИСТЕМАТА

Преди да инсталирате, препоръчваме да закупите консумативи и аксесоари предварително. Препоръчително е да изберете изолационен материал, крепежни елементи, заедно със специалисти, за да не направите грешка и да получите отличен резултат. Освен това инсталирането на всички компоненти, които са идеално пригодени за основната система, отнема много по-малко време. Дайте предпочитание на продуктите на един производител. 100% съвместимост на всички елементи е гаранция за качество, надеждност и високи естетически показатели. Самата инсталация вече е грижа на специалистите от Акватони Системс ЕООД.  

ПРЕДИМСТВА НА ДИЗАЙНА

Монтирането на окачен таван  не отнема много време, но ефективността не е единственото предимство. Конструктивните характеристики на такива системи дават възможност за прилагане на най-сложната инженерна мрежа. Свободното пространство между основния и окачените тавани действа като ниша за проводници и други елементи. Следните предимства трябва да се отбележат:  

Безгранична основа за въплъщение на интериорни идеи. 

Висока стабилност и дълъг експлоатационен живот. 

Устойчивост на вибрации, влажност и динамични ефекти. 

Екологична чистота на материалите. 

Висококачествено звукопоглъщане и пожароустойчивост. 

Няма нужда да подготвяте основите. 

Ефективно зониране на стаята чрез регулиране на височината и цвета на тавана, както и инсталирането на интегрирани светлини.  

Включват ли се самите материали в цената на монтажа на m2 окачен таван? Консултирайте се с мениджърите. Цената на конвенционалните конструкции от гипсокартон е няколко пъти по-ниска, но външният им вид не се сравнява с представените системи. Срокът на експлоатация също губи, както и показателите за отражение на светлината и водоустойчивост. Монтажът на окачения таван от нашите специалисти ще се извърши навреме. 

Ефективността, висококачествената работа и професионалният подход са това, което гарантираме на нашите клиенти. Монтажът, извършен съгласно правилата според съвременните технологии, ще позволи да се реализират най-екстравагантните идеи. За да поръчате услуги, попълнете формуляр за обратно извикване или се свържете с нас по телефона. Окончателната цена за инсталиране на окачен таван ще бъде обявена след  изчисление и съобразяване с всички ваши изисквания.   

 

Статии