Компанията Акватони Системс ЕООД е специализирана в различни ремонтни и строителни работи в София. Нашата гама от услуги включва и полагане на ламинат. Професионалисти от Акватони Системс ЕООД ще създадат за вас перфектно равномерно подово покритие, което ще направи дома уютен и комфортен в продължение на много години. 

ХАРАКТЕРИСТИКИ И ПРЕДИМСТВА НА МАТЕРИАЛА

Ламинатът е модерен материал за пода, който е прилична, но в същото време евтина алтернатива на естественото дърво. Силен и издръжлив, той е евтин и се използва широко при подреждането на жилищни интериори, кафенета, барове, ресторанти, офиси и дори индустриални помещения. Сред основните предимства на материала:  

красив външен вид; 

екологична чистота; 

устойчивост на механични повреди и стрес; 

неограничена цветова гама; 

здравина, износоустойчивост; 

ниска цена; 

съвместимост със системата "подово отопление"; 

непретенциозност при почистване.  

Полагането на ламинат е сравнително прост процес, който обаче изисква познаване на определени тънкости, специални умения и опит. Винаги ще има „занаятчии“, които предлагат евтино да извършат такава работа. Но както показва практиката, резултатът от подобни експерименти може да бъде фатален. Много по-надеждно и по-безопасно е да поръчате услугите на професионалисти, за да се наслаждавате в продължение на много години на безупречна подова настилка, нейната естетика и съпътстващия комфорт.  

КАК СЕ ИЗЧИСЛЯВА ЦЕНАТА НА РАБОТАТА

Полагането на ламинат се извършва на много различна повърхност, цената на професионална услуга на м2 в София варира в широк диапазон. Цените зависят от редица фактори. По принцип цената на услугите се влияе от:

размера на стаята;

стайлинг технология;

качество на основата;

необходимостта от подготвителна работа и т.н.

Ако разходите за полагане на ламинат на квадратен метър ви се струват твърде високи, трябва да помислите за факта, че плащате не само за действията на професионалист, но и за неговия опит и безценни познания за тънкостите при извършването на тази работа. Освен това спестявате време и получавате висококачествен, солиден под, който ежедневно ще повишава стандарта ви на живот. Поверете работата на Акватони Системс ЕООД  да ви монтира ламиниран паркет и ще останете доволни. При нас ще спестите пари, тъй като цените за полагане на ламиниран паркет при нас са най-справедливите и разумни. Свържете се с нас сега, за да се уверите сами и да използвате услугите на професионалисти.  

Статии