Ремонтирането на апартамент е необходимост, която рано или късно възниква за всички. Намирането на компания в София, която предоставя добри строителни услуги, е доста трудно, но осъществимо. 

 

НИЕ СЪЗДАВАМЕ УЮТ

Ремонтът до ключ е най-търсен. Това е обширен списък от услуги, който предоставя не само декоративните елементи, но и връзката на комуникациите, електричеството, подмяната на пода,мазилки, замазки, гипсокартон, полагане на плочки и други. Това се прави с една цел: да направите престоя си по-удобен и да намалите разходите за обслужване на апартамента. Дори стандартното промиване на битови радиатори ще има положителен ефект върху отоплителния сезон. Декоративната украса също е от съществено значение, защото всеки иска да живее на уютно място. Цената за ремонт на апартамент до ключ зависи от цената на строителните материали, сложността на работата и желанията на клиента.

Нашият екип изпълнява висококачествено обслужване и личен подход към клиента. Каталозите на сайта предоставят списък на услугите и ценова листа за тях. Функциите се изясняват най-добре при поръчка. Не е първата година, в която извършваме ремонт на апартаменти до ключ в София и се стремим да задоволим желанията на клиента.  

Началният етап на работа е подготовката на необходимата документация: строителен проект, разчети и други документи. Това позволява на клиента да изчисли разходите за ремонт на апартамента и цената му за м2 в София. Формирането на бюджет с финансов план е много по-разумно. 

 

 

Статии