Ако става въпрос за избор на материали и покрития по критерия практичност и лекота на използване, първото нещо, което идва на ум, е боядисването на стените и таваните. Можете да поръчате завършване на тази процедура в София фирма Акватони Системс ЕООД. Цената на услугата зависи от вида на материала и желанията по отношение на дизайна. Разходът се

изчислява на 1 м2 повърхност. Можете да се свържете с нас по всякакъв възможен начин, цялата информация е посочена в секцията "Контакти

ВИДОВЕ И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА МАТЕРИАЛИТЕ

Боядисването на стени и тавани задължително включва използването на специални химически покрития. Те се предлагат на пазара в голямо разнообразие, различават се по име на производителя, цвят, състав. Последният критерий е определящ при избора на един или друг материал. Така че, за боядисване на вътрешните стени с помощта на композициите:  

Първата е познатата за всички емулсия, най-достъпната версия на състава. Цената на такава боя е по-ниска от другите материали. На практика не мирише, не е токсична и може да се използва за проектиране на детска стая. Отнася се до паропропускливи покрития, позволява на стените да дишат. Широко използвани и маслени състави на базата на изсушаващо масло с добавка на пигмент. Боядисването на стени с такива материали се използва по-специално в коридорите или проходните помещения на различни обществени сгради. Дълготрайното и практично покритие обаче има силна специфична миризма, поради което днес рядко се използва, тъй като има по-безопасна алтернатива.

Формите от латекс са идеални за боядисване на мазилки. Те са устойчиви на замърсяване, характеризират се с приятна мека структура, образуват нежно матово-копринено покритие. Работата с тях не изисква специално защитно оборудване, съставите са нетоксични и лесно се отмиват с вода. Боите за стени също се различават по структура до текстурирани и декоративни. Цената на боядисването на стени на 1 м2 в един или друг случай може да варира значително, тъй като композициите изискват различни подходи за работа. И само хората, които могат да се справят с тях, например служителите на Акватони Системс ЕООД, трябва да се доверят на процеса на нанасяне на модерни покрития.  

РАБОТИМ С ВСИЧКИ МАТЕРИАЛИ

И поемаме проекти с различен мащаб. Цената за боядисването на стените и таваните в нашия дизайн директно зависи от този фактор. Можете да уточните подробности, цени за 1 м2 повърхност по телефона с мениджърите на компанията. През годините служителите на компанията трябваше да се справят с различни видове покрития и варианти за дизайн. Обичайното боядисване на стени и тавани, изпълнението на дизайнерски проекти или комбинираните методи за използване на композиции (над специални тапети, например) - всичко това е включено в обхвата на услугите на Акватони Системс ЕООД. Работим в цяла София, бързо ще тръгнем за всеки обект, възможно е спешна поръчка. Ние гарантираме качеството и бързината на работа, сътрудничим си както с частни, така и с корпоративни клиенти. Ние предлагаме услуги за боядисване в София в апартаменти, къщи, офис сградии др.  

 

Статии