Вграденият смесител-комфорт в банята
Преди да започнете ремонтът се замислете как бихте искали да изглежда банята ви и дали ще сложите смесител за вграждане.Много хора се притесняват от

вградените смесители (батерии).
Те си мислят че ако поставят вградена батерия в своята баня, при авария всички плочки трябва да бъдат изкъртени,за да може да се отремонтира.
Не трябва да имате страхове, защото Вградения смесител (батерия) е съставен от две части вътрешна кутия и външна част - (видимата част на батерията).
Вътрешната част се монтира при изграждането на водопровода и се свързва с топла и студена вода,като там връзките са надеждни и няма какво да се развали на кутията за вграждане.
Външната част се монтира когато всичко в банята е готово и тази част на батерията може да се подменя винаги без много усилия и без да е нужно да се кърти нещо по вашата баня.
Производителите на вградените смесители са патентовали Керамичният механизъм и продължават да го усъвършенсват в полза, икономия на вода, гаранция,улеснение при ползване,
защититават стената от вода, влага чрез уплътнение и гарантират 100% херметичност на инсталацията.
Пълен комфорт в банята,без излишни елементи, всичко е скрито зад стената, възможност за избор на дизайн , напълно надеждна експлоатация на елементите за вграждане.

 

Статии