Вие сте собственик на имот, заведение или офис, който има нужда от ВиК услуги или ВиК ремонти на територията на град София.
Ние Ви предлагаме висококачествени услуги от майстор водопроводчик при аварийни ситуации, нужда от монтаж или поддръжка на ВиК инсталациите на място.


Чрез избирането на нашата фирма Вие избирате точност, коректност и прецизност при възникнал проблем или нужда от ВиК услуги. Отзоваваме се бързо обикновено в рамките на един работен ден. За удобство на нашите клиенти фирмата предлага поръчки директно от страницата на нашия сайт, където можете да откриете всичко необходимо за извършването на услугите, от които Вие имате нужда. При спешна нужда позвънете на някой от посочените телефони за връзка. Нашите служители ще Ви консултират и ще Ви съдействат за бързото разрешаване на възникналия проблем.
Нашият екип от специалисти покрива територията на целия град София. За да бъдем максимално близо до нашите клиенти майсторите водопроводчици работят в различни райони в града. В източните квартали нашите клиенти могат да разчитат на водопроводчик в жк. Младост, а в западните части в жк. Люлин. Нашите майстори са доказани специалисти, които ще Ви консултират и ще ви предложат най-добрите варианти за разрешаване на възникнал проблем.
Ние гарантираме резултатите от извършените от нас услуги, чрез издаването на протокол за качество, който ще ви даде спокойствие и ще бъде гарант за извършената услуга.
Благодарение на дългогодишния ни опит в сферата на ВиК услугите, ние можем да предложим на нашите клиенти резултати постигнати, чрез съчетание на всички нови технологии и материали и професионализмът на нашите специалисти.
Най-трудната и отговорна задача сред ВиК услугите е извършването на ремонт по канализационната система. Най-често срещани проблеми в нашата практика са течовете на водопроводи и канали, поради остарялата мрежа в града. При наличие на водопроводен теч, ние ще реагираме бързо с цел максимално намаляване на щетите от наводнения във вашия дом. Необходимите стъпки за разрешаването на този вид проблеми включват оглед на място от нашите майстори. След установяване на повредата ние ще изготвим за Вас оферта включваща ВиК труд и материали, след което ще пристъпим към отстраняване на повредата.
Друг проблем налагащ смяна на щрангове се явява корозията. Това е процес, който води до разрушаване на металите във резултат от взаимодействието им с въздуха и водата. При смяна на вертикални щрангове е необходимо съгласието на всички съседи живущи в блока. При подмяната на хоризонталните щрангове спиране на водоподаването. Максимална прецизност изисква и смяната на канален щранг при проблем в отходните тръби.
Огледалото на вашия дом е вашата баня, поради тази причина при нас може да откриете услуги за ВиК монтажи за нея и нейното обзавеждане заедно с шестгодишна гаранция за качество на извършените услуги.
Често нашите клиенти изявяват желание за преместване на ВиК мрежа в различни помещения в дома или дворните площи, това изисква професионален опит свързан със спазване на наклона на ПВЦ канала и качествено спояване на компонентите изграждащи мрежата. За да се постигнат максимални резултати ние работим с професионални поялници и машини за къртене и пробиване.
Избирайки нас за ваши партньори Вие може да разчитате на качество, коректност, бързо извършване на предоставяните от нас услуги на конкурентни цени. Свържете се с нас на посочените Контакти и ние ще се отзовем на посочения адрес в най-кратки срокове.
Изграждане или подмяна на стар водопровод и канализационна система.
Полипропиленовите тръби са най-често използваният вид пластмасови тръби за студена и топла вода при изграждане на нови водопроводни инсталации.
Тръбите от полипропилен са с много предимства и в сравнение с поцинкованите тръби,които с времето корозират.
Поради това по техните стени не се образуват никакви отлагания от котлен камък, а хидравличното им съпротивление е по-малко при дълъг тръбопровод падът на налягането на водата ще бъде по-малък.
Преди изграждането на новия водопровод с полипропиленови тръби, е необходимо предварително да сте планували дали ще имате вграденото тоалетно казанче с конзолна тоалетна чиния и смесители за вграждане.
Монтирането на вградените части е задължително на етап от изграждането на водопровода .
Преди да се фиксират здраво към стената , трябва да осигурим и захранването на водата .
Тук е мястотото да отбележим – захранването на вградените части се осъществява с твърда връзка.
Не позволявйте това да се прави с гъвкавите връзки, защото те не издържат на налягането и може да се наложи къртене на плочки след време.
Металните рамки на структурите за конзолни тоалетни чинии са проектирани да издържат тежест до 300 кг без теглото на самата тоалетна чиния,тежеста при сядане се поема изцяло от структурата
Неоснователни са страховете от повреди във вграденото казанче или вградените смесители и че задължително трябва да разбивате стената за тяхното отстраняване.
Достъпът до всички елементи на казанчето е през бутона,а за смесителите през декоративната капачка.
При възникване на някаква повреда те могат лесно да бъдат демонтирани и от там да се извършат необходимите поправки.
Вграждането на структурата и батериите в банята ви,ще осигури прави стени, без чупки и излишни тръби и ще бъде изключително практично и красиво!

 

Статии