Изграждане или подмяна на стар водопровод и канализационна система.

Полипропиленовите тръби са най-често използваният вид пластмасови тръби за студена и топла вода при изграждане на нови водопроводни инсталации.

Тръбите от полипропилен са с много предимства и в сравнение с поцинкованите тръби,които с времето корозират.

Поради това по техните стени не се образуват никакви отлагания от котлен камък, а хидравличното им съпротивление е по-малко при дълъг тръбопровод падът на налягането на водата ще бъде по-малък.Преди изграждането на новия водопровод с полипропиленови тръби, е необходимо предварително да сте планували дали ще имате  вграденото тоалетно казанче с конзолна тоалетна чиния и смесители за вграждане.Монтирането на вградените части е задължително на  етап от изграждането на водопровода . Преди да се фиксират здраво към стената , трябва да осигурим и захранването на водата .Тук е мястото да отбележим – захранването на вградените части се осъществява с твърда връзка.Не позволявйте това да се прави с гъвкавите връзки, защото те не издържат на налягането и може да се наложи къртене на плочки след време.Металните рамки на  структурите за конзолни тоалетни чинии са проектирани да издържат тежест до 300 кг. без теглото на самата тоалетна чиния,тежеста при сядане се поема изцяло от структурата. Неоснователни са страховете от повреди във вграденото казанче или вградените смесители и че задължително трябва да разбивате стената  за тяхното отстраняване.Достъпът до всички елементи на казанчето е през бутона,а за смесителите през декоративната капачка.При възникване на някаква повреда те могат лесно да бъдат демонтирани и от там да се извършат необходимите поправки.Вграждането на структурата и батериите  в  банята ви,ще осигури прави стени, без чупки и излишни тръби и ще бъде изключително практично и красиво!

Ремонта на банята е една от важните ремонтни дейности в нашето жилище и е определящо за уюта и удобството ни.

Все повече навлиза тенденцията на изчистените форми и многофункционални бани и всички ние се убеждаваме в това!

Ремонтът на тази част от дома като цяло е доста скъпа, и избора на качествена санитария е важен!

Но преди да се втурнете да избирате плочки или най-новите тенденции, има някои не чак толкова вълнуващи фактори, които трябва да имате предвид, ако искате да имате мечтаната баня.

Тъй като ремонтът на това помещение може да се окаже доста скъп, изтощителeн и отнемащ време, в нашия сайт ще откриете статии с някои от нещата, с които трябва да сте наясно, ако искате всичко да мине гладко.

За да ви е наистина приятна всяка една минута, която прекарвате във вашата баня, е необходимо замисълът да съчетава удобство, практичност и не на последно място – да ви радва визуално.

При това трябва да се съобразите, както с размера на помещението, така и с финансовите си възможности.!!!

Дали ще правите ремонт на вече съществуваща баня, или изграждате нова, планирането е от особено значение.

Ако не разполагате с достатъчно място ние ще Ви помогнем с идеи как да превърнете малката баня в удобно и функционално помещение.

Ползването на качествени материали и санитария е определящо за постигане на добър резултат от тези който извършват ремонтните дейности.

Изборът на санитарията и смесителите трябва да бъде направен преди проектът за банята,за да се определят местоположението на мивката,душа и тоалетната.

Статии